29 juli 2016

Voor MKB-ers

  1. In Nederland zijn zo’n 2,5 miljoen MKB-bedrijven
  2. 25% van de MKB-ondernemingen heeft een website die ouder is dan 4 jaar
  3. zelfs 28% heeft helemaal geen website

Grofweg 1,5 miljoen MKB-bedrijven hebben dus dringend een (nieuwe) website nodig. Niet zo gek dus dat De Ruijter Aas wel eens de vraag krijgt kreeg (ik neem momenteel geen opdrachten meer aan) om een MKB-website te verbeteren of nieuw te ontwikkelen.

Deze MKB-websites gingen u voor

Klik op de afbeeldingen om de websites te bekijken

KiesJeKunstgras.nl

Een project, onderneming en website van mijzelf is Kiesjekunstgras.nl.

Website Voedingspraktijk Zeewolde

MKB-website voor Voedingspraktijk ZeewoldeDe eigenaresse van Sanitas Health & Beauty was zo tevreden over haar website dat ze voor haar nieuwe website weer bij De Ruijter Aas aanklopte. Voor Voedingspraktijk Zeewolde ontwikkelde De Ruijter Aas daarom een frisse en duidelijke website met een zelf te beheren nieuwspagina.

Reactie van Voedingspraktijk Zeewolde:
“We krijgen regelmatig positieve reacties over onze website. Het is fijn om te horen dat de klanten onze website mooi vinden.”

Twee websites voor Bouwbedrijf De Leeuw

MKB-website BouwbedrijfdeleeuwBouwbedrijf De Leeuw heeft al vele succesvolle opdrachten afgerond, maar het ontbrak nog aan een website om dat goed te laten zien. De Ruijter Aas bouwde een website met mooie fotoreportages en bovendien scoort de website goed in de zoekmachines.

Eigenaar Richard de Leeuw:
“Ik krijg veel positieve reacties over mijn website. En ik weet niet precies wat je hebt gedaan, maar ik krijg allemaal nieuwe opdrachten via de site binnen. Perfect!”

De Leeuw Bouw en tuin siteInmiddels is ook voor De Leeuw Bouw & Tuin een gelijkwaardige website gemaakt. Ook deze website biedt veel nuttige informatie, is overzichtelijk en geeft duidelijk weer wat De Leeuw Bouw & Tuin doet.
Via een handig linkje in het menu kunnen bezoekers gemakkelijk tussen beide websites van De Leeuw switchen.

Vernieuwde website voor SHK-koeriersdiensten

In opdracht van de landelijke koerier SHK-koeriersdiensten werd de verouderde website stevig aangepakt. Binnen twee weken werd een gloednieuwe site opgeleverd.
vernieuwing-website-shk

Bekijk de nieuwe website van www.SHK-koeriersdiensten.nl

Reactie van eigenaresse Ilona Brokmeier::
“Wat geweldig. Echt helemaal goed! We zijn ontzettend blij met onze nieuwe website.”

Website voor Elferink Hoveniers

Website Elferink HoveniersElferink Hoveniers wilde een website met korte informatie over het bedrijf en makkelijke contactmogelijkheden. Uiteraard bevat de website foto’s van werken die Elferink Hoveniers al eerder realiseerde.