Online Line-up

A group of people that has been brought together to form a team or take part in an event: Several important changes are expected in the lineup for Thursday’s game.

LINE-UP | meaning in the Cambridge English Dictionary

Wat is een Online Line-up?

Een Online Line-up is een creatieve sessie (maar wees gerust: geen kleien, boetseren of andere ongemakkelijke activiteit) waarin we met enkele collega’s binnen een uur vaststellen hoe de organisatie er online voor staat.

De Online Line-up levert inzicht in zowel problemen als oplossingen op. Als consultant weet ik na deze sessie waar de problemen liggen en wat daar de juiste oplossingen voor zijn. Mocht je er bekend mee zijn: de Online Line-up bevat elementen van Design Thinking. De creativiteit komt niet uit de handen, maar uit het hoofd.

Waarom een Online Line-up?

Een Online Line-up heeft meerdere voordelen:

  • Het is een goede manier om kennis te maken.
  • Je krijgt direct inzicht in belangrijke aandachtspunten.
  • Collega’s zijn even los van hun dagelijkse werk en gaan daarna met hernieuwde energie weer aan de slag.
  • Collega’s dragen actief bij aan een betere ervaring voor jullie (nieuwe) klanten.
  • Een Online Line-up geeft mij de mogelijkheid om in te schatten of en hoe ik van dienst kan zijn.
  • Het is gratis! Althans, nog wel…

Voor wie is de Online Line-up?

Voor iedereen die graag een volgende stap in online wil zetten en daar, op wat voor manier dan ook, hulp bij kan gebruiken.

Wat jouw collega’s betreft kan iedereen meedoen die actief betrokken is bij de website en/of klantcontact heeft. Groepjes van zo’n zes personen per keer houdt het overzichtelijk en zorgen dat de snelheid er in blijft. De Online Line-up duurt ongeveer een uurtje.

Meer informatie? Laat het hier weten.