Privacy en cookie statement

Goed dat je de moeite neemt om dit privacy statement door te nemen. Ik kan je geruststellen. Ik ben namelijk niet zo’n grote verzamelaar. Er worden alleen enkele cookies geplaatst die ik nodig denk te hebben voor een goede website en bedrijfsvoering.

Persoonlijke gegevens

Persoonlijke gegevens zijn van jou, dus die gaan we zeker niet aan anderen geven. Maar we hebben ze soms wel nodig. Zo heb ik natuurlijk je contactgegevens nodig wanneer je een contact-aanvraag doet via een formulier op deze website. Logischerwijs verzamel en bewaar ik deze gegevens om je vragen te beantwoorden. Daarnaast gebruik of verkoop ik deze nooit. Beloofd!

Wanneer je een vraag stelt slaan we je gegevens op in WordPress, dat is het systeem waarmee deze website is gebouwd. Door het invullen van het formulier wordt je vraag of opmerking, inclusief de door ingevulde contactgegevens naar mijn e-mailadres gestuurd zodat ik zo snel mogelijk kan reageren. De contactgegevens bewaar ik zolang als het nodig is om je van de juiste informatie te kunnen voorzien. Maar zeker niet langer dan twee jaar na ons laatste contact.

Cookies

Statistieken in Google Analytics
Op deze website maak ik gebruik van Google Analytics om statistische gegevens – die niet naar jou als persoon herleidbaar zijn – over mijn website te verzamelen. Hierdoor kan ik in Google Analytics zien hoe de website functioneert en waar ik eventueel verbeteringen door moet voeren. Google Analytics is zo ingesteld en ingericht dat er geen persoonlijke gegevens opgeslagen worden.
De cookies die worden geplaatst heten _ga , _gid of _gat en verwijderen zichzelf na respectievelijk 1 jaar, 1 dag of de huidige sessie.

Hotjar voor een betere gebruikerservaring
Om te kunnen analyseren welke delen van de website het meest bekeken worden en om je eventueel via een poll vragen te kunnen stellen gebruik ik soms Hotjar. Ook Hotjar is zodanig ingericht dat hier geen persoonlijke gegevens in opgeslagen worden.
De cookie die hiervoor geplaatst wordt heet _hjid en heeft een geldigheid van maximaal 1 jaar.